Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utánpótlás nevelő egyesületek képes leírás - Magyar Labdarúgás.tlap.hu
részletek »

Utánpótlás nevelő egyesületek - Magyar Labdarúgás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarfoci.tlap.hu » Utánpótlás nevelő egyesületek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bene Ferenc Akadémia

Bene Ferenc Akadémia

Önálló kollégiumban, az Akadémia területén történik, ahol kizárólag a labdarúgóink laknak. A kollégiumot, mely az Akadémia kizárólagos használatában van, testnevelő tanár képzettségű vezető irányítja. Az Akadémia rendelkezik egy saját autóbusszal. Ezzel szállítjuk mérkőzésekre csapatainkat.

Dalnoki Jenő Akadémia

Dalnoki Jenő Akadémia

A klub a fiatal korosztályok számára nyújt Magyarországon nem tapasztalt, magas szintű szakmai munkát és odafigyelést. A focihoz igazi elhivatottságot érző gyerekeknek, a legjobbak a legjobbakkal elv alapján, életkori sajátosságaiknak megfelelően biztosítják a folyamatos fejlődést

Illés Akadémia

Illés Akadémia

Fegyelem, megfontoltság, megbízhatóság és hűség - ez az, amire a sport világa megtanított, s ami labdarúgó-pályafutásunk befejezése után, szakmai tapasztalatainkra épülő üzleti vállalkozásainkban is vezérel bennünket. Mindezeket szem előtt tartva fogtunk hozzá, a nevemet viselő futball akadémia alapításába. Az akadémiát, amely terveink szerint a magyar utánpótlás-nevelés egyik fellegvára lesz - a hűség jegyében - egykori sikereim helyszínén, Szombathelyen keltettük életre. Az Illés Béla Akadémia alappillérévé válhat egy profi, ütőképes Haladásnak azzal, hogy jól képzett, elhivatott, a város iránt hűséget érző utánpótlást nevel. Azok a diákok pedig, akik tehetségük révén külföldre szerződhetnek, messzire viszik az akadémia, és a város hírét.

Magyar Futball Akadémia

Magyar Futball Akadémia

Az Akadémia célja, hogy a következő években olyan képzett és sokoldalúan felkészített játékosokat neveljen, akik jelentős erősítést és biztos, megfelelő szintű utánpótlást biztosítanak a Budapest Honvéd első csapatának.

REAC Sportiskola

REAC Sportiskola

A Rákospalotai Egyetértés Atlétikai Club Sportiskola Sportegyesület 2001-ben kezdte meg működését, mint társadalmi szervezet. Az egyesület 2008.június 9. napjától közhasznú szervezetként működik. Megalakulása egy új szemléletű utánpótlás-nevelő bázis kialakulását jelentette a kerületi iskoláknak és óvodáknak. Az egyesületben 6 sportág található: labdarúgás, atlétika, tenisz, úszás, tollaslabda, sakk. A Sportiskola olyan sportegyesület, ahol a gyerekek a választott sportággal szakképzett edzők irányításával foglalkozhatnak. Az edzések a XV. kerület több pontján az önkormányzat által üzemeltetett sportlétesítményekben és oktatási intézményekben zajlanak.

Sándor Károly Akadémia

Sándor Károly Akadémia

Az MTK, a magyar futball úttörője, mindig élen járt a fiatalok nevelésében és az újdonságok bevezetésében; elsőként alkalmazott külföldi edzőt, elsőként vezette be a profizmust, elsőként ismerte fel a tehetségek összegyűjtésének fontosságát, először épített labdarúgó akadémiát, elsőként versenyeztette fiatal játékosait felnőtt bajnokságban, és elsőként nyerte meg a felnőtt magyar bajnokságot saját nevelésű, akadémiai játékosokat szerepeltetve.

Vasas Akadémia

Vasas Akadémia

A Vasas Akadémia a lehető legmagasabb szintű képzést biztosítja sportolói számára. Az egyes korosztályokkal két edző, plusz kapusedző, plusz mozgáskoordinációs edző foglalkozik rendszeresen. A sportolók számára a sportoláshoz szükséges felszereléseket a klub biztosítja.

Tuti menü