Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megyei Labdarúgó Szövetségek képes leírás - Magyar Labdarúgás.tlap.hu
részletek »

Megyei Labdarúgó Szövetségek - Magyar Labdarúgás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarfoci.tlap.hu » Megyei Labdarúgó Szövetségek
Keresés
Találatok száma - 19 db
Bács - Kiskun Megyei LSz

Bács - Kiskun Megyei LSz

A Magyar Kupa Bács-Kiskun megyei selejtezőinek szervezése és bonyolítása, a Bács-Kiskun megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, a versenyengedély díj beszedése és a versenyengedély kiadása.

Baranya Megyei LSz

Baranya Megyei LSz

Baranya megyei Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja. Az LVSZ célja, hogy egységes szabályok szerint történjen a labdarúgó versenyek, versenyrendszerek kiírása, megrendezése, lebonyolítása és ezáltal többek között az járuljon hozzá a labdarúgó sport népszerűsítéséhez, ösztönözze a labdarúgó sport elterjedését, tömegesítését. Segítse elő a labdarúgó versenyek, versenyrendszerek kiírását, megrendezését, lebonyolítását. Védje a verseny irányításában, szervezésében részt vállalók, lebonyolításában közreműködést illetve a versenyben résztvevők jogait. Szabályozza a labdarúgó sportág rendjét, és óvja tisztaságát.

Békés Megyei LSz

Békés Megyei LSz

Békés Megyei Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja. Versenyszerűen sporttevékenységet végzi labdarúgó sportoló, az a labdarúgó sportoló, aki az MLSZ által kiírt, szervezett, vagy engedélyezett versenyen, vagy versenyrendszerben vesz részt.

Borsod Megyei LSz

Borsod Megyei LSz

A B.A.Z.-Megyei Labdarúgó Szövetség Elnökségének hivatalos honlapja. Labdarúgó sporttevékenységnek minısül a labdarúgó sport játék- és verseny szabályai szerint, szervezett formában versenyszerően végzett testedzés, amely a fizikai erınlétet és a szellemi teljesítıképesség megtartását, fejlesztését szolgálja. A labdarúgó sport versenyrendszerébe tartozik a nagypályás labdarúgás, a futsal és a strandlabdarúgás.

Budapesti Labdarúgó Szövetség

Budapesti Labdarúgó Szövetség

Budapesti Labdarúgó Szövetség hivatalos weboldala. A honlapon megtalálod a Budapesti Labdarúgó Szövetség felnőtt és utánpótlás bajnokságainak aktuális eredményeit, mérkőzéseit, friss színes híreket, dokumentumokat.

Csongrád Megyei LSz

Csongrád Megyei LSz

A Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja, ahol megtalálható az eredmények, bajnokságok, kupák, csapatok, sorsolások, játékvezetők, edzők, utánpótlás, sajtóközlemények, elnöki határozatok.

Fejér Megyei LSz

Fejér Megyei LSz

Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség honlapja. A Magyar Kupa Fejér megyei selejtezőinek szervezése és bonyolítása, a Fejér megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, a versenyengedély díj beszedése és a versenyengedély kiadása.

Győr - Moson - Sopron Megyei LSz

Győr - Moson - Sopron Megyei LSz

Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja. A honlapon megtalálod a legfrissebb híreket, bajnokságokat. A Győr-Moson-Sopron megyei instruktor munkájának támogatása, beszámoltatása.

Hajdú - Bihar Megyei LSz

Hajdú - Bihar Megyei LSz

Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség honlapja. A szövetség a honlappal szeretne tájékoztatást adni a megye labdarúgó életéről, eseményeiről. Remélik, hogy a játékosok, szurkolók, szakemberek érdeklődését ki tudják majd elégíteni.

Hirdetés
Heves Megyei LSz

Heves Megyei LSz

HELASZ - Heves Megyei Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja. Amit a honlapon megtalálsz a A Heves Megyei Labdarúgó Szövetség szervezete részletesen, szabályzatok, versenykiírások, sorsolások, eredmények, értesítők, letöltések.

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei LSz

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei LSz

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség honlapja. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Megyében működő megyei sportszövetségek tevékenységét koordináló, segítő, önkormányzati elv alapján működő, kiemelten közhasznú szervezetként tevékenykedő érdek képviseleti, társadalmi szervezet. Az oldal egyenlőre úgy látom készülőben van.

Komárom - Esztergom Megyei LSz

Komárom - Esztergom Megyei LSz

A Magyar Kupa Komárom-Esztergom megyei selejtezőinek szervezése, bonyolítása, a Komárom-Esztergom megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, versenyengedély díj beszedése, és a versenyengedély kiadása.

Nógrád Megyei LSz

Nógrád Megyei LSz

A Magyar Kupa Nógrád megyei selejtezőinek szervezése és bonyolítása, a Nógrád megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, és a versenyengedélyek kiadása.

Somogy Megyei LSz

Somogy Megyei LSz

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Hivatalos Honlapja. A Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség internetes honlapja 2004. augusztus 19-e óta működik. A Magyar Kupa Somogy megyei selejtezőinek szervezése és bonyolítása, a Somogy megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, a versenyengedély díj beszedése és a versenyengedély kiadása.

Szabolcs Megyei LSz

Szabolcs Megyei LSz

A Magyar Kupa Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei selejtezőinek szervezése és bonyolítása, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (a továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, a versenyengedély díj beszedése és a versenyengedély kiadása. A magyar labdarúgás évszázados történetének sikerei, kimagasló tudású játékosai, edzői és sportvezetői a magyar történelem és kultúra részévé emelték a sportágat. A Magyar Labdarúgó Szövetség elkötelezett a sportág hagyományainak ápolása, művelőinek segítése mellett. A Magyar Labdarúgó Szövetség megismerteti és népszerűsíti a labdarúgó sportágat a gyermekek és ifjak körében; segíti és támogatja, hogy minél többen szenteljék szabadidejüket a labdarúgásnak; versenyeket szervez annak érdekében, hogy a labdarúgó sport magas színvonalú, szerethető legyen és nemzetközi sikereket érjen el.

Tolna Megyei LSz

Tolna Megyei LSz

A Magyar Kupa Tolna megyei selejtezőinek szervezése, bonyolítása, a Tolna megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok és kupák kiírása, működtetése (továbbiakban: versenyei), az abban résztvevő sportszervezetek tevékenységének összehangolása, versenyengedély díj beszedése, és a versenyengedély kiadása.

Vas Megyei LSz

Vas Megyei LSz

A Labdarúgás Versenyszabályzatát kell alkalmazni a Magyar Köztársaság területén belül, mindazon nagypályás, és csökkentett pályamérető (kivéve kis pálya) versenyek kiírására, megrendezésére, lebonyolítására, amelyet a versenyszervezők szerveznek.

Tuti menü