Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar foci hírek képes leírás - Magyar Labdarúgás.tlap.hu
részletek »

Magyar foci hírek - Magyar Labdarúgás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarfoci.tlap.hu » Magyar foci hírek
Keresés
Találatok száma - 16 db
A pepsi foci magyar labdarúgó hírei

A pepsi foci magyar labdarúgó hírei

Friss foci hírek, magyar nyelven. Olvasd a friss foci híreket az NB1, NB2, NB3 és a magyar válogatottról. Ha kíváncsi vagy a többi labdarúgó-bajnokság híreire azt is megtalálod pepsifoci oldalán. Pepsifoci - 100! foci.

Csakfoci

Csakfoci

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz körül. Látogasd meg tabelláinkat, videóinkat. Rengeteg interjú színesiti oldalunkat.

Foci

Foci

Az internetes futballportált a NeoSoft Informatika hozta létre 2000 nyarán az akkori Európa-bajnokság alkalmából. Az oldal a foci-eb végezetével beszüntette működését, majd 2000 őszén elkezdték egy komoly adatbázis alapú, minden igényt kielégítő oldal fejlesztését, amit 2001. február elsején indítottak útjára.

Foci 24

Foci 24

A Foci24 honlapon a labdarúgással kapcsolatos legfrissebb híreket találod. Focihírek a nap 24 órájában. És ha nem kielégítő akkor még olvashatsz pletykákat, videókat tekinthetsz meg. És fórumozhatsz is a legelszántabb szurkolókkal.

Focimagazin hírek

Focimagazin hírek

A focimagazin magyar nyelvű portál, amely kizárólag labdarúgással foglalkozik. Az oldal kiemelt figyelmet fordít a magyar focinak, de számos külföldi bajnokság és labdarúgó válogatott híreiről is tájékozódhat minden ide látogató.

Friss foci hírek

Friss foci hírek

Az iNews egy hírportál, mely összegyűjti és kategorizálja az interneten megjelenő híreket. A frissítés gyakorisága az adott híroldaltól függ. Gyorsan frissülő oldalakról óránként többször is jelenít meg híreket.

Futball hírek - sport365

Futball hírek - sport365

Sport365 minden ami sport! A magyar futball hírei, eredményei, tabellái, góllövőlistái, statisztikái. Kövesse élőben meccseinket az élő-meccsközvetítéssel és tudja meg leggyorsabban a meccsek eredményét. A folyamatosan frissülő statisztikákkal, hírekkel legyen Ön a leginformáltabb.Tekintse meg a forduló összefoglaló videóit góljait videó blogon. Naponta frissülő tartalom, megbízható forrás, írott és videó összefoglaló, statisztikák, élő meccsközvetítés, átigazolási hírek, pletykák ez a sport365.

Futballista

Futballista

Futballista oldal a legfrissebb labdarúgó hírekkel. Tartalom: Futsal, Női futball, Csillagszóró, Futballista kávéház, Futballista fórum, Magyar válogatott, Felnőtt válogatott, Női válogatott, Magyar bajnokságok, Magyar kupasorozatok. Válogasson belőle, hogy ne fogyjon ki a hírekből.

Hírmutató - foci hírek

Hírmutató - foci hírek

A hírmutató igényes hírmagazin, amely több oldal híreit foglalja össze számos témakörben. Külön figyelmet szentelnek a foci és azon belül is a magyar foci híreire. Olvasd a hírmutató híreit és értesülj több forrásból.

Hirdetés
Labdarúgás.net

Labdarúgás.net

Labdarúgás hírek a nagyvilágból képekkel videókkal és a legszebb gólokkal. Labdarúgás minden mennyiségben, friss hírek a foci világából. Népszerű bejegyzések közül válogathatsz. Élő eredmények percre pontosan.

Magyar Futball Hírek

Magyar Futball Hírek

Magyar Futball Hírek - Minden ami a magyar labdarúgással kapcsolatos. Tabellák között csemegézhet, vagy akár a stadionok paramétereire kíváncsi. Nézzen körül nálunk, és fórumozhat is a többi szurkolóval is.

NSO NB1 hírek

NSO NB1 hírek

Magyarország legkedveltebb sportnapilapja, amely már az interneten is elérhető. A nemzeti sport külön szekcióban foglalkozik a magyar labdarúgással, azon belül is a labdarúgó NB1 híreivel. Itt találod a legfrissebb híreket.

Origo hírei

Origo hírei

Magyarország egyik legnépszerűbb online hírportálja, amely a legfrissebb hírekkel látja el olvasóit. A sport és a labdarúgás kedvelői is előszeretettel olvassák az origot, ugyanis számos témában informálódhatnak, köztük a magyar fociban is.

Spartpályák öntözése Budapest és Pest megye

Spartpályák öntözése Budapest és Pest megye

Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei A szakértelemmel megtervezett és az adott kert igényeihez igazodóan programozott automata öntözőrendszerek segítségével jelentős energiát és költséget takaríthatunk meg. A napközbeni locsolással kijuttatott víznek akár a 70%-a is elpárologhat, addig a programozható öntözőrendszerekkel az éjszaka folyamán kijuttatott víznél ugyanez csupán 10% párolgási veszteséget jelent.

Topfoci

Topfoci

Magyarország egyik legigényesebb, információ fociportálja. Itt olvashatod a legfrissebb labdarúgó híreket, legyen szó, akár angol, francia, német vagy magyar fociról. Ha szeretnéd olvasni a friss híreket tekintsd meg most az oldalt!

Videoton Baráti Kör Egyesület

Videoton Baráti Kör Egyesület

A Videoton FCF Baráti Kör Egyesület 138 taggal 1998. júliusában alakult meg és tíz tagú elnökséget választott. Az elnök Tóth Tibor lett, az ügyvezető elnöki tevékenységgel pedig Horváth Győzőt bízták meg a választók. Az egyesület legfőbb feladata a Videoton labdarúgó klub életben tartásának elősegítése volt, hiszen akkor más csapat próbált a VIDI helyére kerülni Székesfehérváron. Hosszú és kitartó munkával sikerült elérni a kitűzött célt és azóta is ez a csoportosulás nyújtja a legnagyobb segítséget a klub vezetőinek.

Tuti menü