Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar foci blog képes leírás - Magyar Labdarúgás.tlap.hu
részletek »

Magyar foci blog - Magyar Labdarúgás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarfoci.tlap.hu » Magyar foci blog
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cimpa

Cimpa

Molnár Gábor vagyok, de szinte mindenki csak Cimpa-ként ismer. Szenvedélyem a labdarúgás, és minden ami hozzá kapcsolódik. Magam is profi versenysportoló voltam,10 éven át foglalkoztam küzdősportokkal. Weboldalam létrehozásának célja, hogy bemutassam a labdarúgás pozitív oldalát, a labdarúgó játékosokat és a labdarúgásban dolgozó embereket. Interjúkat készítek és igyekszem minél több labdarúgással kapcsolatos cikket írni.

Foci Blog FN

Foci Blog FN

A futball és ami mögötte van. Napló a hazai és a nemzetközi foci világáról, egy szurkoló szemszögéből. Szóljatok hozzá, ne sajnáljátok a szavakat. Minden itt van csak meg kell beszélni.

Foci eredmények, tabellák

Foci eredmények, tabellák

Magyar futballal kapcsolatos hírek, eredmények tabella olvasható. Foci oldalunkon friss híreket olvashatsz, csapatokról és játékosok átigazolásokról tájékoztatunk napi szinten. A hazai futball klubokról is tájékozódhatsz oldalunkon, Magyarországra átigazoló játékosokról informálunk. Nb1, nb2, valamint utánpótlásról tájékoztatunk. Naponta frissülő információk a magyar foci első, és másodosztályáról. Magyar és külföldi játékosok igazolásai a hazai klubokban. Web oldalunk egyszerű és áttekinthetőségében is felhasználó barát.

Labdabiztos blog

Labdabiztos blog

A labdabiztos blogon olvashatsz a legfrissebb magyar labdarúgással kapcsolatos hírekről, érdekes cikkekről. Értesülhetsz az NB1, de akár a 3-4. osztály híreiről is. Ezen felül számos történelmi pillanatba is betekinthetsz az oldalon keresztül.

Légiósaink

Légiósaink

Magyar foci külföldön - Bajnoki és kupa eredmények, átigazolási hírek, interjúk, blogok. Tudj meg mindent a külföldön játszó focistáinkról. Ha egy magyar játékossal külföldön történik valami azt itt biztos olvashatod!

Magyar betyár

Magyar betyár

Szubjektív vélemény nyilvánítás a magyar futballról, melynek jogát a kommentelők előtt is fenntartjuk (ergo, szabadon kommentelhető). Érdekes riportok más blog szerkesztőivel, stadion látogatások (Európa Liga, Bajnokok Ligája selejtező, válogatott mérkőzések, NB1-es mérkőzések stb.). A népsportos blogok magyar focival foglalkozó oldala. Ha te is részese akarsz lenni a magyar futball egy kis részének, vagy véleményt akarsz nyilvánítani a labdarúgásunkról, akkor ne habozz, keresd fel a linken látható oldalt!

Tuti menü